Vestiging van de gemeentelijke kredietbank Den Haag

Bent u al bekend met de vestiging van de gemeentelijke kredietbank Den Haag? Hier kunt u er alles over lezen.

Wat is de vestiging van de gemeentelijke kredietbank Den Haag?

De vestiging van de gemeentelijke kredietbank Den Haag is onderdeel van de gemeente Den Haag zelf. Vrijwel iedere gemeente onderneemt stappen om ervoor te zorgen dat inwoners ook op financieel gebied hulp kunnen vragen. Bijvoorbeeld wanneer het hen zelf niet meer lukt om rond te komen, of wanneer ze de schuldhulpverlening nodig hebben. Zo wordt voorkomen dat mensen door gebrek aan hulp verder in de financiële problemen komen dan nodig zou zijn. Een ander aspect van deze financiële diensten is het verstrekken van sociale leningen. Sociale leningen zijn vaak wat kleinere leningen voor mensen die bij een normale, commerciële bank geen lening kunnen krijgen. Bijvoorbeeld omdat ze al een schuld hebben of omdat ze al wat ouder zijn, geen vaste baan hebben of niet samenwonen of gehuwd zijn. Gelukkig zijn er ook sociale leningen. Deze kunnen verstrekt worden aan de groep mensen die volgens de bank te veel risico met zich meebrengen, en die daarom normaal geen lening hadden kunnen krijgen. En het zijn deze sociale leningen waar de vestiging van de gemeentelijke kredietbank Den Haag zich in heeft gespecialiseerd.

Waar vindt u de vestiging van de gemeentelijke kredietbank Den Haag?

Misschien bent u inmiddels wel nieuwsgierig geworden naar die gemeentelijke kredietbank Den Haag en zou u er graag eens wat meer over te weten komen. Allereerst is het dan goed om te weten dat de gemeentelijke kredietbank Den Haag ook deels online werkt. U kunt namelijk ook op hun website een lening aanvragen. De vraag is natuurlijk of u zich wel op uw gemak voelt op het internet. Het aanvragen van een lening is tenslotte heel wat, en misschien wilt u dat liever in persoon doen dan digitaal. Daarom hier ook de contactgegevens van de gemeentelijke kredietbank. U vindt de vestiging van de gemeentelijke kredietbank Den Haag op Westeinde 40-42, 2512HE Den Haag.

De voorwaarden die de vestiging van de gemeentelijke kredietbank Den Haag stelt aan een cliënt

De gemeentelijke kredietbank Den Haag verstrekt sociale leningen. Sociale leningen zijn, net als sociale huurwoningen of sociale werkplaatsen, bedoeld voor mensen die in het leven normaal gesproken moeilijk aan deze goederen kunnen komen. Het is niet de bedoeling dat hier misbruik van gemaakt wordt, net zoals dat we niet zouden willen dat rijke mensen in sociale huurwoningen zouden gaan wonen, omdat de huur dan lager is. Om misbruik te voorkomen heeft de gemeentelijke kredietbank wat eisen gesteld aan hun cliënten:

Zo moet u in Den Haag, Gouda of Delft wonen, 18 jaar of ouder zijn, in loondienst werken of een uitkering hebben en voldoen aan een of meer van de volgende eisen:

Het bruto inkomen van uw gezin is niet hoger dan 130% van het brutominimumloon, of u heeft een BKR registratie die vermeldt dat u een betalingsachterstand hebt of gehad hebt, of de bank heeft uw aanvraag voor een lening afgewezen, of u bent 65 jaar of ouder of tot slot: u hebt een tijdelijke verblijfsvergunning.

Voldoet u aan dit profiel? Dan kunt u overwegen om een sociale lening aan te vragen bij de vestiging van de gemeentelijke kredietbank Den Haag.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Lening#Sociale_lening
Bron: http://www.denhaag.nl/home/bewoners/to/Contactgegevens-Gemeentelijke-Kredietbank.htm